Wanneer u naar onze garage gaat, krijgt u niet alleen een onderhoudsbeurt voor uw voertuig, maar kunt u ook zien hoe wij onze voertuigen onderhouden. Onze voertuigencollectie bestaat uit geïmporteerde en inheemse voertuigen, plus oldtimers en roadsters.

Wat voor voertuig u ook heeft, of het nu een oldtimer, klassieker of straatmachine is, onze automonteur zal het nakijken en onderhouden. Wij hebben verschillende specialiteiten, maar onze expertise ligt voornamelijk op het gebied van autoreparatie.

Wij hebben veel verschillende soorten voertuigen in onze stal, dus elk soort onderhoud dat betrekking heeft op de prestaties van het voertuig wordt aangepakt door onze goed opgeleide en ervaren technici.

Laat uw voertuig tunen en verwacht als neveneffect betere prestaties en duurzaamheid van uw voertuig. De bandenspanning spaart de tractie op de weg en is noodzakelijk om uw auto of vrachtwagen in goede rijconditie te houden. Het is een veelgemaakte fout van bestuurders om hun banden niet goed op spanning te houden. Daarnaast is het noodzakelijk om defecte of versleten banden en wielen te vervangen. Ongelijke bandenbalans en correct uitgelijnde wielen zorgen voor een goede wegligging van de auto en een goed brandstofverbruik.

Een vacuümlek is een van de meest voorkomende voertuigproblemen. Het is noodzakelijk om het lek zo snel mogelijk te vinden en te repareren, om ernstiger gevolgen zoals oververhitting van de motor of andere ernstige schade te voorkomen.

Er zijn momenten waarop de prestaties van een voertuig worden beïnvloed als gevolg van een defect emissiebesturingssysteem. In dat geval is de enige oplossing het defecte onderdeel te vervangen. Onze technici hebben de kennis en expertise over het repareren van vele soorten emissie systeem problemen.

Vacuümlekken komen vaak voor in oude voertuigen. Voor de aankoop van een voertuig, moet men het voertuig grondig laten controleren door onze gecertificeerde monteurs. Soms zijn een laag lucht- en vochtgehalte de redenen voor de vacuümlekken. Gewoonlijk zit er vocht in de leidingen en de dichtingen van de cabinecontext, wat leidt tot vocht in het stoffilter. Hoewel stofzuigers niet zo duur zijn, zijn het geen erg goede filters. De meeste zijn gemaakt met loden platen en porseleinen filters. Deze filters filteren kleine deeltjes uit, die de oorzaak zijn van de slechte prestaties van uw auto. Zorg ervoor dat u de verstopte filters vervangt.

Het andere type filter dat vaak verstopt raakt, is het inlaatfilter. Deze beschermt de motor tegen agressieve emissies. Veel garages hebben inductiefilters in hun voorraad, maar ze zijn niet erg duur. Inductiefilters hebben een langere levensduur en ze zijn efficiënter in het filteren. Maar als het inductiefilter al verstopt is, probeer het dan te vervangen. Meer filters helpen u om een betere brandstofefficiëntie te krijgen. U moet ook controleren de luchtfilter bediend door vocht. De luchtfilter componenten in een typische luchtfilter zijn katoen, papier, en duurzaam stretch nylon. U moet kopen een filter in een filter medium. Onze meest gebruikte luchtfilters zijn gemaakt door natte injectiefilters. Ze hebben paperlined en UVanced gelamineerde individuele filtratie media. U moet een filter kopen met uw keuze van media. De stofzuiger zal ook helpen om vuil en andere deeltjes in de lucht te verwijderen. Onze aanbeveling is om het luchtfilter bij 50.000 kilometer te vervangen.

U hebt vele andere opties voor het onderhoud van uw voertuig. U kunt altijd uw werkplaats of service center raadplegen om de beste aanbeveling voor uw voertuig te krijgen. Meestal is het altijd beter om problemen aan een professional over te laten.