De andere soorten Pools Servies. Het steengoed is de meest voorkomende onder de andere vormen. Het is meestal gemaakt van een blauwgroen repertoire. Het merendeel van het steengoed is blauw of groen van kleur. Het kleureffect op het steengoed is meestal rood.

De eerste president van de Poolse porseleinfabriek, Grzegorz Grigor, markeerde overal het begin van de evolutie van de schilderkunst door middel van een touwtje dat uiteindelijk leidde tot het gebruik van een oven. Al in de 11e eeuw waren er al veel werktuigen die bij het schilderen werden gebruikt, zoals een roede en een toga, of ruw gereedschap en penselen.

Tijdens de middeleeuwen werd gietsteen een veelgebruikt materiaal voor potten en andere vaten, zoals vazen ​​en kopjes, en geleidelijk werden er veel andere tussenproducten gevormd, zoals glas en metaal. een medium nodig hadden om mee te werken, glas en metaal waren intermediair bij de productie van miniatuur porseleinen meesterwerken, en uiteindelijk verwezen mensen naar de verschillende intermediaire vormen als "tapijtafbeeldingen".

uiteindelijk heeft de geboorte van fotografie de Poolse industrie geholpen. Volgens deskundigen is het porselein van vandaag relatief stabiel, terwijl porselein in vergelijking met andere stenen relatief delicaat is.

Tapijtpoets is een van de belangrijkste onderdelen van een porseleinen bord. Het wordt gebruikt om porselein voor te bereiden, kleur te geven en een aangename elegantie te geven aan het oppervlak van porselein. Over het algemeen moet het vocht- en hittebestendig zijn.

Volgens de experts is het beste type polijstmiddel om op porselein te gebruiken een drievoudige polijsting LCVP of detailpolijsting. Dit is om het oppervlak van de plaat te deppen met een kleine hoeveelheid polijstmiddel en de glans te verminderen. Geverfde oppervlakken moeten worden gedroogd en vervolgens de overtollige nagellak van het oppervlak verwijderen met een schone badstof. Men moet voorzichtig zijn om vlekken te voorkomen bij het gebruik van een porseleinen bord.

De porseleinen plaat wordt geprezen om zijn extreme delicatesse en scala aan vertalingen. Sommigen geloven dat het zo dicht mogelijk bij een echte menselijke hand komt. Veel handgevormde apparaten worden mogelijk gemaakt door vakkundig polijsten en dergelijke. Dat is een van de redenen waarom dit materiaal door de eeuwen heen zo populair is geweest.

Er zijn veel soorten Pools porselein. Ze zijn er in verschillende maten, prijzen en vormen. Het belangrijkste onderscheid van dit materiaal is hun vertaling. Ze zijn letterlijk "opnieuw gemaakt". Dat vertaalt zich omdat ze zijn gemaakt om net zo belangrijk te functioneren als een echte ovenwant. Hoe is dit mogelijk? Door de nagellak te versterken en het stuk uit te drogen, wordt het oppervlak vernietigd en opnieuw gemaakt uit een poel van porseleinklei. Dit vormt het object opnieuw tot een fijne poedervorm.

Het volgende type Pools porselein is het kleiporselein, dat duurzaam is en veel wordt gebruikt als badkamer- en keukengerei. beroemd is dat het ook wordt beschouwd als het meest betaalbare type nagellak dat beschikbaar is.

Dusting the fringe of a porcelain plate willulum the instruments and open up the stoneware to expose the hard crystalline foundation underneath.

The distinguishing physical feature of all types of porcelain is theendor, which is the way the pieces of porcelainincolor bond together. This is what makes them so strong and durable.

The hand-tied and hand-pressed stoneware is what makes this material so heavy, but when it is "tied", it is evenly distributed to the edges of the plates, making the stoneware stronger and more resistant to chipping and cracking.

Het is interessant op te merken dat in de 18e eeuw (de leeftijd van Karel II), steengoed voornamelijk van vader op zoon werd doorgegeven. Dit maakt dat de op een na grootste groep antieke porseleinen borden – en de duurste – het product is van Pools en isanship.

Zo bent u verzekerd van topkwaliteit tegen een betaalbare prijs. Deze items zijn zo goed gemaakt, ze zullen er echt geweldig uitzien, zelfs als ze ouder worden. Maar de lakmoesproef is om te zien hoe ze ouder worden. Dat wil zeggen, probeer niet te al te beschermend te zijn over de periodes die erin worden behandeld. Als ze een beetje lijken "