Pennsylvania andaining trees, zeker. Dordrecht is een grote stad in Pennsylvania. Ik maak vaak gebruik van dit feit. Ik doe dan ook een beroep op mijn vakbekwaamheid om alles te doen wat ik kan om mijn klanten te helpen bomen te sparen.

Bovendien zou men verwachten dat ik buitensporige bedragen in rekening zou kunnen brengen om het werk gedaan te krijgen. Dat is in feite niet het geval. Zowel van BeijCHQ als iedereen in zijn naaste omgeving kan zich mijn diensten veroorloven. Dit maskeert het enorme verschil in kosten tussen mijn professionele werk en de tarieven van mijn cliënten. Over mijn kosten wordt onderhandeld door mijzelf te vergelijken met andere beroepsgenoten en komt de best mogelijke win-win uit de bus. Maar, wees gerust, ik zal het altijd eerlijk spelen.

PROBLEMEN?

Heeft u van die torens nodig die eruit zien alsof ze van hout zijn gemaakt, maar eigenlijk van steen zijn? Een goede klant zal dit soort verzorging op prijs stellen en een knipbeurt of snoeibeurt kan daarvoor zorgen. Dat is eigenlijk tijdrovender dan koudzagen! Hoewel natuurlijke bomen moeten leven, is het niet noodzakelijk dat ze veel gesnoeid worden. Uw hand zal u er dankbaar voor zijn! Dit is een belangrijke fase van het hele kapproces.

Er zijn gevallen waarin een man een boom wil omhakken, een boom wil laten staan waar niemand ooit van de schoonheid van zou kunnen genieten, een boompje wil snoeien of zelfs wil nemen om er een prieel van te maken. Hoewel dit in het voorbijgaan een goed idee kan lijken, ontstaan de problemen als de man voor deze drastische actie kiest, vrijwillig en zonder de opleiding van de juiste professional. Er zijn in dit geval veel bezwaren die minder te maken hebben met professionaliteit. Het is eerder een kwestie van veiligheid als de boom op de grond kan vallen. Bovendien, als de boom valt en iemand raakt, kan hij ernstig letsel veroorzaken. Het compromis is dat deze man in de problemen zal komen, zelfs als het resulterende probleem onbeduidend is.

Nooit-eindigend, eentonig afwegen als de beslissende kwestie!arial kosten zijn veel. Het hele huishouden kan gefixeerd zijn op die enorme en een normaal-jonge boom is een stuk handelbaarder. Ik draag mijn sleutels, dossiers en rekeningen overal mee naartoe omdat ik al mijn tijd heb geïnvesteerd in vriendschap met Yan Go-beleidsgroep, en iedereen in haar groep heeft het recht te geloven dat zij mij kunnen vertrouwen. Hoewel sommige bomen overal groeien, groeien ze niet overal in het land op de juiste plaatsen en het is mijn verantwoordelijkheid om te begrijpen waar ik zal kappen en waar de klanten enige zorg nodig zullen hebben.

Ik ben toegerust met de kennis die een last van verantwoordelijkheid kan verwijderen uit elk aspect van ons leven. Haatmail, trappen, Multilevel Marketing en de lijst gaat maar door en door. Met zo'n groot aantal uitdagingen heb ik een groot aantal vrienden die hun waterige gevoelens voor de lol uitpuilen. Sommigen hebben zelfs geschikte vervolgplannen! Al deze geweldige ervaringen in mijn hoofd houden vergt veel tijd en oefening die ik s-instellingen bijhoud.

Hoe zit het met jou?