Sponsored image

Het podium kan zich uitstrekken vanaf de achterwand van het theater of het kan zich langs de zijkanten van het podium uitstrekken. Het gordijn mag gedurende de hele voorstelling aan één punt hangen. Het kan ook hangen aan een structuur die zich onderscheidt van de rest van de gordijnen in het theater.

Het stoffen gordijn stelt het publiek voor. Het wordt uit de arena of de publieksbox getrokken. Dit gordijn is verbonden met de rest van het publiek en met het lichtsysteem. Het stoffen gordijn komt dan achter de publieksbox omhoog en blijft het publiek vasthouden totdat de gordijnariërs het gordijn optrekken.

Het oude Engelse marmeren paneel

Het oude Engelse marmeren paneel is gemaakt van een duurzaam materiaal dat moeilijk te breken is. het publiek in het theater is gewend om de rust van een vingerafdruk op de bovenkant van het paneel op te merken. Dit markeert het einde van het blad – de beugel die het paneel met de standaard verbindt.

Het paneel kan ook verwijderbaar zijn. Dit is het beleid van de fabrikant of de theaterontwerper. verwijderbare panelen zijn meestal gemaakt van lood. Het gewicht van het lood maakt de beugel kwetsbaar voor haken. Het gebruik van textieltape op de beugel kan de kans op een dergelijke situatie verkleinen.

Theatergordijnen kopen: Doek Versus Solid

De meeste theatergordijnen worden in de detailhandel verkocht met een telling van zes meter en acht meter. Een paar theaters en zalen hebben mogelijk een beleid dat zegt dat er geen haken en ogen zijn of uitglijden en glijden. Die theaters zullen niet ver achterblijven in de rij met rabarber. Dus als je het woord haken en ogen hoort, houd er dan rekening mee dat het individuele theater uniek is en geen twee theaters op dezelfde manier zullen worden gebouwd.

Als je naar een theater gaat, is het mogelijk om andere shows te zien dan die in het nabijgelegen theater. Dus ga je gang en kies een jurk die in verschillende situaties zal werken. De zes-yard en acht-yard stof maten hebben de neiging om de voorkeur van de meeste theaterliefhebbers.

Theatergordijnen dienen vakkundig door een vakman geplaatst te worden. Het type gordijn dat u kiest, wordt bepaald door de ruimte waarin ze worden gebruikt en het geprogrammeerde gebruik waarvoor ze zullen worden gebruikt. Deze gordijnen worden nietjes in de portfolio van een productieontwerper.

Clown Stand

Clowns make burlesque theatrical acts very popular. The option of getting a clown to walk the audience and entertain them is available in many theater establishments. Getting one of these clowns to walk the audience is a challenge. They don’t walk well. They may flail and act silly but no one wants to see that. clowns are hard to manufacture and difficult to coordinate with the burlesque performers.

The choice of a clown ranges from a child to the adult, male or female. Most people prefer the female clown. The child clown usually wears a red dress and is mounted on a wooden rod. The adult clown has a red cape and a red face.

The range in which the clowns are mounted extends from telephone poles to fire trucks. The Clown Shop sometimes has an extra field dressing pole for bubonic appearance.

The Clown Castle

These are the grandaddy of all burlesque costumes. The clowns are made from an artist’s basic graphic template, sometimes they are statistics or silkscreen painted. The castles are intricately detailed and often will have secret chambers and Gargoyles.

The secret chambers are for the decoration of the place they are placed. Most of the time they are decorated with tassels, sequins, glass or silvery. The decoration takes the best part of the work and the stand alone pieces are only added when requested.

The Possibilities are endless. Burlesque costumes are fun to make and they are also expensive. Dress up or dress down? Who Burlesque or Snuck Out? Who Burlesque or Party? These are the questions beingFAQ’d more and more these days.

Maar weet je wat? Je kunt sommige kostuumstukken kopen op theittedicals.com of bij de meeste kostuumspeciaalzaken. Je kunt ook wat slangen, pailletten en gekke ooguitrusting vinden in de speciaalzaken. Je hebt een plek om je te verstoppen en een stoel om te zitten terwijl je portret wordt gemaakt. Het is aan jou!