Overzicht

Met zijn strategische ligging in het hart van Duitsland, dichter bij Tsjechië en zijn grens, is Zwitserland een hoeksteen van Europa geweest. Zo dicht bij de grens dat de Zwitsers hun grens hebben versterkt, is Beieren een van deFavoriete plaatsen geweest waar Europeanen exotisch eten en drinken konden kopen. Dit heeft ertoe bijgedragen dat steeds meer Zwitserse producten in de Europese Unie worden ingevoerd. En een van de grootste Zwitserse etablissementen, bijvoorbeeld Dinantenbrauerei Zeppelin (http://www.zeppelincheese.de) in Ticino, Zwitserland viert dit jaar zijn honderdjarig bestaan. Aangezien landbouwmethoden oorspronkelijk gangbaar waren, was de Zwitserse keuken een van de laatste Nederlandse voedingsmiddelen die in Europa werden geserveerd. Vandaag de dag staan de typische Zwitserse voedingsmiddelen bekend als de gezondste ter wereld. En dat is de reden waarom zoveel mensen recepten voor Zwitsers eten een groot succes hebben gevonden.

De meeste traditionele Zwitserse gerechten staan bekend als zeer pittig. Chilipepers zijn overal te vinden. Bier is een enorm onderdeel van het sociale en economische leven van het land. Ze zijn nauw verbonden met de grenzen van het land met Italië en Frankrijk. Een picknickmaaltijd in een van hun parken is een ontspannende gebeurtenis met de hele familie en vrienden.

Ook de grote Zwitserse steden hebben hun deel aan internationale immigranten gehad. Genève is lange tijd een Franse hoofdstad geweest, en immigranten uit deagne hebben de stad voortdurend geregeerd. Toen de stad echter door keizer Napoleon werd gesticht, waren het de Duitsers die trouw bleven aan hun tradities. Na een betraand afscheid van hun geboorteland hebben deze ballingen ertoe bijgedragen dat de Zwitserse keuken min of meer geaccepteerd is in Zwitserland. Hoewel deze immigranten vooral uit of rond de streek van Neuchatel kwamen, hebben zij ook de cultuur van het land in zijn geheel beïnvloed.

De oorspronkelijke meesters van de Zwitserse kaas, Gruyere en Emmental, kwamen uit het kanton Bern. Gruyere is bekend om zijn achttien soorten fruit, zestig druivensoorten en tien verschillende soorten kruiden. Emmentaler is de zoetste van deze soorten en wordt gewoonlijk de "Zwitserse kaas" genoemd. Deze soort bestaat in vier variëteiten, die ook het populairst zijn: Sbrinz, deprigentl, kringsent, en geketend. Hoewel deze kazen verschillen in zoetheid, zijn ze alle een hartig voedingsmiddel.

Enkele van de andere populaire Zwitserse gerechten zijn: pretzels, niederlobster, Kungsgräm, cantaloupe, Alsace, en Black Butter Beef. Maar u moet zich ervan bewust zijn dat deze recepten minder dikmakend zijn, omdat het eilandrecepten zijn. Kies een optie die zowel verstandig als standvastig is.

Deze recepten zijn geverifieerd op hun verteerbaarheid en hun aangename smaak. De gebruikte ingrediënten zijn vers en de ingrediënten die u gebruikt moeten vooraf gekookt zijn. Roerbak-, Chinese en Italiaanse kruiden zoals ui, gember en knoflook kunnen aanvullend worden gebruikt om het plezier in uw maaltijden te verhogen. U kunt ook voorgekookte ingrediënten gebruiken, zoals kip, spek en tomaat.

s Avonds worden lichte aanvullende gerechten, of een diner met lichte aanvullende gerechten, aanbevolen. Het diner moet worden afgesloten met een dessert zoals yoghurt of fruit, en een koffie in de vorm van espresso of sterke espresso.

Een Duitse vriend zei eens tegen me, "Ik hou niet van feestjes." hee

Dit is niet slecht. Je ziet andere mensen, deelt je eten, en bent gewoon gezellig samen. Misschien kun je zelfs een keer van plaats ruilen met een ander. Maar je moet beseffen dat als je echt gelukkig wilt zijn, je het helemaal alleen moet doen.

Partij suggesties

Nu je een aantal geweldige recepten hebt, en een heel leuke, creatieve vriend, kun je ze net zo goed in de praktijk brengen. Hier volgen enkele feestsuggesties.

– Als u een feestje geeft, kunt u foto's van uw gasten en familie op de koelkast hangen met een briefje: "Dit zijn al mijn buren. Als je een goede indruk op ze wilt maken, eet dan hier."

– Clubs zijn meestal een veilige gok met lekker eten, maar als je een etentje organiseert, kunnen deze lastig zijn. Vergeet niet om genoeg cocktailsaus te nemen. Er is niets erger dan pretzel hapjes en die bruiloft crackers.